Податкова хоче знати, скільки заробляє кожен сумський тамада

ДФС окремо нагадує професійним ведучим про необхідність декларувати заробітки

Податкова хоче знати, скільки заробляє к…

Громадяни, які надають послуги на розважальних заходах (весіллях, ювілеях, корпоративах, дитячих святах, днях народження тощо) і отримують при цьому дохід від особи, яка не є податковим агентом, зобов'язані включити зароблену і одержану суму до загального річного оподатковуваного доходу, інформує Depo.Суми.

Зазначена сума має бути відображена у податковій декларації про майновий стан минулого року, яку необхідно надати до територіального органу фіскальної служби та сплатити податок із задекларованих доходів.

У ДПІ у м. Сумах нагадують, громадяни зазначеної категорії зобов'язані в термін до 3 травня 2017 року надати податкову декларацію, в якій буде відображена сума отриманого доходу та обрахованого податку. Сама ж сума податкового зобов'язання сплачується громадянами самостійно в період до 1 серпня 2017 року.

Нагадаємо, особою, яка не є податковим агентом, вважається нерезидент чи то фізична особа, яка не має статусу суб'єкта підприємницької діяльності або не є особою, яка перебуває на обліку в органах державної податкової служби як особа, що провадить незалежну професійну діяльність.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme