Насіров відповів на "наїзд" Данилюка: На інавгурацію Трампа запросили друзі

Керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров вважає безпідставними звинувачення міністра фінансів Олександра Данилюка на його адресу щодо поїздки до США на інавгурацію президента 

Про це Насіров сказав у спілкуванні з членами Європейської бізнес асоціації, передає Depo.ua з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"(Заплатити за відвідування інавгурації) $250 тисяч – це нереальна ситуація, це спроба привернути увагу суспільства", – сказав Насіров.

Згодом він уточнив, що відвідував інавгурацію на запрошення друзів, в цей час був у відпустці, офіційно погодженій із Кабінетом міністрів, і готовий відповісти на запити відповідних органів, якщо вони надійдуть.

Також керівник ДФС повідомив, що відмовився від заробітної плати і живе за рахунок раніше накопичених заощаджень і доходів від інвестицій.

Нагадаємо, 6 лютого глава Мінфіну Олександр Данилюк повідомив про намір звернутися доНАЗК та НАБУ з проханням проаналізувати останні дії керівника ДФС Романа Насірова, зокрема поїздку до США на інавгурацію президента.

Данилюк стверджує, що Насіров не погодив своєї відпустки з Мінфіном і прем'єр-міністром, що є грубим порушенням.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme