UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині закохані чиновники звільнились після оборудки з оргтехнікою для шкіл

Чиновники звільнились з відділу освіти РДА, одружились та виїхали з райцентру

Начальник відділу освіти Чернівецької РДА Валерій Івахов та головний спеціаліст того ж відділу Світлана Дідик, які допомогли батьку депутата Вінницької облради продати школам району оргтехніку із завищенними цінами, не нестимуть відповідальність, адже звільнились із займаних посад та виїхали з райцентру.

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "33-й канал".

Минулого тижня відбулось засідання дисциплінарної комісії Вінницької облради у Чернівецькому районі. Комісія проводила перевірку районного відділу освіти щодо закупки оргтехніки для шкіл за завищеними цінами. Постачальником оргтехніки виявився батько депутата облради Євгена Власюка.

За словами депутата Вінницької облради Андрія Вигонюка, кого покарають за порушення у Чернівецькому відділі освіти, члени дисциплінарної комісії ще не визначилися.

"Постачальника знайшов начальник відділу освіти Валерій Івахов. Він же й уклав з ним договір. Але накладні підписала тоді виконуюча обов'язки начальника Чернівецького відділу освіти Світлана Дідик. Та, як нам повідомили, задовго до засідання комісії зі службового розслідування Івахов та Дідик одружилися і обоє звільнилися з відділу освіти. Більше того, зі слів місцевих жителів, подружжя навіть переїхало із Чернівців... Виходить, що тепер немає з кого й спитати", - сказав Вигонюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme