Вінницькі митники виявили "горіхові оборудки" на 96 млн грн

Вінницькі підприємці укладали міжнародні угоди з латвійським підприємством щодо постачання волоських горіхів на адреси третіх підприємств, розташованих у різних країнах

Вінницькі митники виявили "горіхові обор…

Управління протидії митним правопорушенням Вінницької митниці ДФС виявило факти порушенням митного та податкового законодавства під час експорту волоських горіхів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Вінницькій області.

За результатами проведеної перевірки, з'ясувалось, що латвійська компанія не укладала з вінницькими товариствами контрактів на придбання горіхів. Одразу після вивезення горіхів за межі України підприємства-експортери припинили свою зовнішньоекономічну діяльність. Окрім цього, за експортований товар до України не було повернуто валютну виручку.

За цими фактами, Вінницькою митницею ДФС складено протоколи про порушення митних правил. Митники переконані, що ділки перевезли через митний кордон України 853 тонни горіхів на загальну суму понад 96 млн грн. і приховали весь товар від митного контролю.

На адресу правоохоронних органів направлені повідомлення про підробку зовнішньоекономічних договорів і ухилення від сплати податків та інших обов'язкових платежів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme