UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині голова райдержадміністрації мав "липові" документи

Правоохоронці викрили очільника району, який підробив документи на здобуття вищої освіти

На Тернопільщині голова райдержадміністр…

Служба безпеки України викрила очільника однієї з райдержадміністрацій Тернопільщини, який підробляв документи для здобуття вищої освіти за кошти державного бюджету, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Реально".

У вересні 2011 року, перебуваючи на посаді заступника міського голови райцентру, зловмисник став слухачем Львівського регіонального інституту держуправління НАДУ при Президентові України на заочну форму навчання. У червні 2012 року його звільнили із займаної посади за угодою сторін, що виключало можливість подальшого навчання за держзамовленням, однак посадовець продовжував здобувати освіту за державні кошти.

Перед початком кожного семестру махінатор подавав у навчальний заклад підроблені довідки з місця роботи, які нібито підтверджували його перебування на посаді, при цьому коштів за навчання не сплачував.

За матеріалами СБУ прокуратура області відкрила кримінальне провадження за ст.358 - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme