На Сумщині під час другої пожежі у власному домі згорів чоловік

Фатальне займання трапилося в Білопільському районі

На Сумщині під час другої пожежі у власн…

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння у житловому будинку на околиці с. Коваленки Білопільського району. Телефонували місцеві жителі, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Сумській області.

За вісім хвилин вогнеборці прибули на виклик і встановили, що горить дерев'яна веранда та житлова кімната оселі. Гасіння ускладнювали пізнє виявлення пожежі та захаращеність будівлі горючими предметами. Під час ліквідації загоряння на підлозі житлової кімнати було виявлено тіло господаря без ознак життя.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано. Усього на гасіння було залучено чотири чоловіки особового складу та одну одиницю спецтехніки.

На місці надзвичайної події працювала слідчо-оперативна група у складі працівників районних підрозділів Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Загиблим виявився власник помешкання 1958 р. н.

Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. До речі, загоряння за даною адресою виникло не вперше. Проте цього разу воно призвело до трагедії.

У поточному році на Сумщині у вогні загинуло 12 людей, 5 – отримали опіки та ушкодження різного ступеня тяжкості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme