На Сумщині 10-річна донька розповіла поліцейським, де тато ховає наркотики

Мешканець Конотопу зберігав амфетамін навіть у іграшках дитини

На Сумщині 10-річна донька розповіла пол…

Отримавши оперативну інформацію, що 30-річний житель Конотопа може виготовляти за місцем мешкання наркотики, правоохоронці провели в нього обшук. В будинку та гаражі поліцейські виявили та вилучили порошкоподібну речовину ззовні схожу на амфетамін, а також прилади та інгредієнти необхідні для виготовлення та вживання наркотиків, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Працівникам поліції чоловік пояснив, що дійсно виготовляв наркотики, проте лише для власного вжитку, без мети збуту. Необхідні інгредієнти купував у магазині, а спосіб виготовлення дізнався з мережі Інтернет.

Крім того, заборонену до обігу речовину поліцейські знайшли й за місцем проживання його колишньої співмешканки. Наркотичні засоби, серед яких канабіс та амфетамін, виявили в рюкзаку, кухонному ящику та навіть у дитячій іграшці його 10-річної доньки, яка допомагала поліцейським роботі, розповідаючи де і в якій кількості її батько зберігав наркотичне зілля.

За словами жінки, вилучене ймовірніше за все належить її колишньому, який напередодні заходив щоб допомогти по господарству. Про те, що в будинку зберігалися наркотики, на відміну від доньки, вона навіть не здогадувалась.

Вилучене направлено на експертне дослідження, а у відношенні підозрюваного відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту).

Також, поліцейські не виключають можливості того, що чоловік міг реалізовувати амфетамін наркозалежним особам, і зараз перевіряють це.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme