UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаїщині найбільш криміногенними залишаються сім районів

У прокуратурі констатували, що суттєвого посилення потребує робота правоохоронних органів у багатьох напрямках

На Миколаїщині найбільш криміногенними з…

У Прокуратурі Миколаївщини визначили найбільш криміногенні райони та сфери, де потрібно посилити роботу правоохоронних органів. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Зокрема, прокурор області Тарас Дунас констатував, що суттєвого посилення потребує робота правоохоронних органів області з виявлення злочинів у сфері економіки, земельних правовідносин, боротьби з корупцією, протидії організованій злочинності у всіх її проявах, контрабанді, незаконному рибному промислу у територіальних водах, забезпечення громадського порядку та безпеки дорожнього руху.

Вимагає покращення робота з виявлення кримінальних правопорушень у сфері протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зокрема фактів їх збуту та у сфері обігу зброї.

А ось найбільш криміногенними районами в області є м. Миколаїв, Баштанський, Березанський, Братський, Врадіївський, Доманівський, Новобузький та Єланецький райони.

Враховуючи, що у регіоні встановлено "жовтий" рівень терористичної загрози, залишається актуальним здійснення низки превентивних заходів щодо виявлення та розслідування органами УСБУ в області кримінальних правопорушень з ознаками тероризму та сепаратизму, у тому числі їх латентних осередків.

Потребує негайного вдосконалення робота правоохоронних органів регіону щодо реалізації матеріалів оперативно-розшукових справ та використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у кримінальних провадженнях.

Особливу увагу силовиків звернуто на очищення правоохоронної системи від працівників, схильних до вчинення кримінальних правопорушень та корупційних діянь.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme