UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Ізяславщині запрацювало "Відродження"

У Білогородці тепер є новий комунальний заклад для соціальновразливих краян

На Ізяславщині запрацювало "Відродження"…

У Білогордці, що на Ізяславщині, відкрився новий комунальний соціальний заклад"з символічною назвою "Відродження", повідомляє Depo.Хмельницький.

За інформацією прес-служби райдержадміністрації, численні мешканці села та гості зібрались, аби дати життя, який відкрив свої двері для найбільш вразливих громадян – пенсіонерів, осіб, які потребують стороннього догляду, та одиноких громадян.

Приміщення насамперед освятили. А гості подарували телевізор.

Білогородський сільський голова Оксана Тарасюк відзначила, що саме відкриття подібного соціального закладу частково вирішує проблеми соціально незахищених груп населення громади. Проживаючи та харчуючись тут, люди матимуть змогу отримувати необхідну допомогу.

В будь-яку пору року у закладі можуть перебувати й одинокі пристарілі громадяни, яким важко проживати без стороннього догляду.

За рахунок сільського бюджету тут забезпечать безкоштовне перебування під час лікування інвалідів війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, учасників АТО та бойових дій, матерів з дітьми, які потрапили в важкі життєві обставини, що проживають на території сільської ради. Вартість одного дня перебування з чотириразовим харчуванням - 35 грн."Відродження" розраховане на 15 місць.

У закладі забезпечений відповідний температурний режим, працює пральня та встановлено гідробокс.

До слова, це - перший подібний комунальний заклад соціального спрямування, який діятиме на території Ізяславського району.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme