UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині судитимуть іноземця, що спричинив ДТП, в якій четверо загинуло, 13 людей постраждали

Аварія сталася в жовтні минулого року поблизу на Кам'янеччині поблизу Гуменець

На Хмельниччині судитимуть іноземця, що…

Суд розгляне справу про жахливу аварію, яку спричинив іноземець, повідомляє Depo.Хмельницький.

За словами начальника відділу прокуратури області Віталія Довганя, відділ процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Хмельницької області затвердив і спрямував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Республіки Молдова за обвинуваченням у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Дорожньо-транспортна пригода сталася минулоріч в середині жовтня поблизу Гуменець.

Правоохоронці вже встановили, що обвинувачений, керуючи вантажним автомобілем "DAF" з напівпричепом марки "Krone" виїхав на зустрічну смугу руху та вчинив зіткнення задньою частиною напівпричепу з автомобілем "Mercedes-Benz Sprinter".

У результаті цього постраждало сімнадцять осіб. Четверо пасажирів мікроавтобуса отримали несумісні з життям травми, ще дванадцять пасажирів цього авто та водій - тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Обвинуваченому суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За санкцією ч.3 ст.286 КК України покарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, маштабна аварія сталася 12 жовтня під Кам'янцем-Подільським на "тещиному язиці". Тоді постраждали школярі, що їхали на олімпіаду.

13 жовтня у Кам'янці оголосили Днем жалоби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme