UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївським рятувальникам довелося двічі витягувати "швидку" зі снігового полону

Виявилося, що у кареті швидкої допомоги знаходилася вагітна жінка, а інша прямувала на допомогу хворому хлопчику 

Миколаївським рятувальникам довелося дві…

За минулу добу, 8 лютого, підрозділи миколаївських рятувальників двічі залучалися для надання допомоги бригадам швидкої медичної допомоги. Про це Depo.Миколаїв повідомили у ДСНС України у Миколаївській області.

Так, перше повідомлення до Служби порятунку 101 надійшло об 11:39. Рятувальників сповістили про те, що на автодорозі в с. Ясна Поляна Новоодеського району в сніговому полоні опинилися карета швидкої, в якій знаходилася вагітна жінка. Породіллю необхідно було доставити до лікувального закладу, однак через снігові замети автомобіль лікарів не міг виїхати самостійно.

За вказаною адресою направлено відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники розчистили шлях для проїзду медиків та супроводжували їх до місця виклику. Також, у снігову пастку на даній ділянці дороги потрапив мікроавтобус із 9 пасажирами, з яких одна дитина. Автівка зламалася та водій не міг їхати далі. Рятувальники евакуювали всіх пасажирів та доставили їх до автовокзалу, де люди продовжили рух вже на іншому автобусі.

Вже о 21:35 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Березнегуватському районі на автодорозі між селами Нововолодимирівка та Новосевастополь в сніговому заметі застряла карета швидкої медичної допомоги, яка прямувала на виклик до дворічного хлопчика в с. Маліївка. За вказаною адресою виїхало відділення 9 Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники допомогли лікарям дістатися до хворої дитини та після огляду транспортували їх до Березнегуватської центральної районної лікарні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme