UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мера Першотравенська звинуватили в брехні

"Правий сектор" виправдовується, що не погрожував розправою у разі зняття червоно-чорного прапору

Мера Першотравенська звинуватили в брехн…

Першотравенський "Правий сектор" звинуватив мера міста Людмилу Дромашко в брехні. За словами членів організації, вони нікому не погрожували з приводу зняття червоно-чорного прапору з будинку культури. Про це йдеться на сайті місцевого "Правого сектору", повідомляє Depo.Миколаїв.

На думку представників "Правого сектору", такі прапори діють і це видно, судячи з роздратованих чиновників. Також повідомляється, що активісти прийшли до мера Людмили Дромашко пояснити ситуацію з прапорами, але натрапили на п'яного секретаря міськради Сергія Бондарчука. Нібито Дромашко погодилася не знімати прапори, якщо "Правий сектор" не стане публікувати відео з п'яним Бондарчуком.

За словами місцевих націоналістів, погроз не було, а лише фраза "Ви розумієте, що ви кидаєте людей під танк?": "Фраза є не погрозою, а констатацією факту того, що це є проявом контрреволюції, що неприпустимо під час війни на перший план ставити власні бізнес-інтереси та політичні вказівки свого вищого проросійського керівництва", - заявив "Правий сектор".

На опублікованому відео мер Людмила Дромашко каже, що люди неоднозначно сприйняли встановлення прапорів. Один з лідерів місцевого "правого сектору" Володимир Васильєв натомість відповідає, що люди мають ставитися однозначно: "Нехай ставляться однозначно, що потрібно будувати державу. Під цими прапорами воюють та гинуть вже три роки", - сказав Васильєв.

Дромашко запевняла, що прапори ніхто не збирається прибирати. Васильєв говорив, що не надто віорить їй: "Людмило Григорівно, ви розумієте, що ці прапори ніхто знімати не буде. Ви розумієте, що лідей кидаєте під танки?... Полізуть люди, які будуть знімати, винні будуть вони. Хлопці, які прапори вішали, зараз на війні, кажуть "як же так", - додав представник "Правого сектору".

Відео обривається на моменті, коли Васильєв та Дромашко починають говорити про Бондарчука і політику.

Нагадаємо, мер Першотравенська заявила про погрози у разі зняття червоно-чорного прапору.

Раніше повідомлялося, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme