UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Маша Єфросиніна повертається на телебачення

Маша Єфросиніна стала ведучою нового шоу на СТБ

Маша Єфросиніна повертається на телебаче…

Телеканал СТБ продовжує зйомки нового масштабного соціально-розважального шоу "Сюрприз, сюрприз", ведучою якого стала Марія Єфросиніна, передає Depo.ua з посиланням на сайт телеканалу.

В українській версії шоу "Сюрприз, сюрприз" господинею студії стала популярна телеведуча Маша Єфросиніна. Вона знайомитиме глядачів з різними історіями героїв і озвучуватиме сюрпризи, які чекають їх за неймовірні вчинки. З допомогою своїх зіркових друзів Маша здивує всю країну в серії захоплюючих, зворушливих, а іноді і дуже смішних історій учасників шоу "Сюрприз, сюрприз".

"Для мене велика честь і величезна відповідальність бути ведучою цього шоу. Я не прихильник гучних заяв, але таких проектів на українському ТБ ще не було. Це шоу про життя і про всі емоції, на які здатна людина. Тут нічого не буває рівним: будь-який момент, кадр, слово, поведінка, подія – все на верхній емоційній точці. У студії ти стикаєшся з пронизливими історіями – або дуже драматичними, або на піку радості і щастя. Я б визначила, що "Сюрприз, сюрприз" – це стан мурашок по шкірі" – говорить Маша Єфросиніна.

"Сюрприз, сюрприз"є адаптацією популярного формату Surprise Surprise. Більше 14-ти сезонів (починаючи з 1984 року) проект виходив на британському каналі ITV; адаптовані формати успішно пройшли в багатьох країнах, зокрема США і Китаї.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme