Маркевич: Вже ясно, як закінчиться чемпіонат, можна перенести один тур

Глава Комітету національних збірних команд України Мирон Маркевич поділився своїм баченням ситуації з можливим перенесенням матчів 22-го туру УПЛ

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. Раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко виступив з пропозицією перенести один тур УПЛ в інтересах національної команди, аби краще підготуватися до матчу проти Хорватії у відборі на ЧС-2018.

"Це бажання тренерського штабу збірної України на чолі з Андрієм Шевченком. Ми всі прекрасно розуміємо, яка гра чекає на нашу головну команду 24 березня в відборі на ЧС-2018. Зустріч з Хорватією буде, напевно, головним матчем усього року. Тому цілком зрозуміле бажання якнайкраще підготувати команду до цього поєдинку. Я звертаюся до всіх своїх колег в клубах і прошу їх піти назустріч інтересам збірної.

Чому цього не передбачили раніше при формуванні календаря УПЛ? Це вже інше питання. Зараз нам необхідно знайти вихід з ситуації, що склалася. Якщо тренер збірної просить про перенесення туру, значить йому, напевно, треба піти назустріч.

Я однозначно б погодився з такою пропозицією. В інтересах збірної країни можна піти на такий крок. Тим більше, в нинішній ситуації, яка має місце в УПЛ. В принципі, вже зрозуміло, як завершиться чемпіонат. І я не думаю, що перенесення туру стане такою вже великою проблемою", - заявив Мирон Маркевич.

Читайте також: Чому тур Прем'єр-ліги треба перенести заради збірної

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme