Львівщина активно допомагає Авдіївці

Область відправила черговий караван допомоги

У четвер, 9 лютого, з Львівщини відправляють черговий караван допомоги в Авдіївку. Волонтери везутьмедикаменти для госпіталів, речі для домашнього вжитку як і для військових,так і для місцевих жителів. Окрім цього бійцям 80-ї бригади передадуть два відремонтовані автомобілі. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу обласної ради.

Допомогу збирали активісти "Народної Самооборони" Львівщини, Союзу Ветеранів Десанту, депутатська група "Об'єднання волонтерів та учасників АТО" Львівської обласної ради, Міжфракційна група з питань учасників АТО міської ради.

"Авдіївка… Зараз наші зусилля спрямовані на збір допомоги як і для військових, так і для місцевих жителів. Цього разу передаємо теплий одяг, продукти харчування, потрібні речі для побуту. Маємо добре налагоджений контакт з Авдіївською військово-цивільною адміністрацією. Окрім всього також передаємо медикаменти у місцеві госпіталі, зокрема, мова про лікарню у Покровську. Закликаю кожного допомагати нашій армії. Буде сильна армія – буде сильна держава", - зазначає волонтер Самооборони, голова обласної ради Олександр Ганущин.

Зі Львова допомогу на східні рубежі цього разу везуть Андрій Ковч та Віталій Свінціцький. Кажуть, спочатку їдуть в Авдіївку, опісля у Піски та Покровськ.

"Народна Самооборона" Львівщина закликає кожного долучатися до збору наступного вантажу допомоги. В пріоритеті, кажуть, медикаменти.

Збір усього необхідного проходить у Центрі забезпечення військових, що на вул. Липинського, 54.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme