UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гройсман похвалився, що уряд за день опрацьовує вже 3 тис. е-документів

Кількість документів у центральній владі, які пересилаються в електронному вигляді, сягнула 3 тисяч

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Depo.ua.

"Уряд перейшов на електронний документообіг. Обсяг документів, включно зі зверненнями громадян, які опрацьовують урядові структури, достатньо великий. Тепер уже щодня понад 3 000 документів пересилаються центральними органами влади в електронному вигляді", - розповів глава уряду.

За його словами, робота з е-документами "ліквідовує купу зайвих паперів і скорочує часові затрати". Також це підвищує можливості контролю за якістю опрацювання звернень громадян і в цілому ефективність уряду.

Нагадаємо, що електронний документообіг - сукупність процесів створення, обробки, відправлення, передачі, отримання, зберігання, використання та знищення електронних документів, які відбуваються з використанням перевірки цілісності та, в разі необхідності, з підтвердженням факту одержання таких документів.

Електронний документ може бути створений, переданий, збережений і переведений електронними засобами у візуальну форму (тобто його можна вивести на екрані комп'ютера в звичному вигляді, а також роздрукувати).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme