Гройсман назвав найкращі роки за всю історію незалежності з точки зору можливостей для розвитку

За словами прем'єра, в період з 2005 по 2010 роки Україна мала найбільше шансів, але всі їх втратила, що призвело до жертв під час Революції гідності

Про це повідомляє Depo.ua.

Володимир Гройсман на брифінгу в Брюсселі, де він знаходиться із офіційним візитом, розповів про втрачені шанси України.

"Постійна популістська політика різних урядів призвела до того, що ми постійно чомусь приходили в кризу. Ці кризи продукували нові кризи. Все закінчилося тим, що в 2004 р. була перша революція – Помаранчева революція", – згадав прем'єр-міністр новітню історію країни.

"Я вважаю, що період з 2005 по 2010 роки був одним із найкращих періодів нашої незалежності з точки зору можливостей. Але політична гра в популізм довела до того, що, на превеликий жаль, в 2013-2014 роках вже була Революція гідності, яка мала людські втрати", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, що сьогодні в Брюсселі Володимир Гройсман розповів, яка задача була головною для України в 2014 році, і яка проблема в нинішній владі є ключовою. Також прем'єр заявив, що система контролю над владою – одна із найжорсткіших в Україні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme