Гончаренко натякнув, що готовий скласти мандат

Народний депутат України від БПП Олексій Гончаренко не боїться жодних санкцій за свою витівку під німецьким посольством

Про це він заявив у кулуарах парламенту заявив, розмірковуючи над питанням, чому його колега з БПП, критикуючи владу, не вийде з пропрезидентської політсили, що дало б змогу забрати в нього депутатський мандат, передає Depo.ua.

"Виходить мандат є важливішим за позицію. От я знаю, які б кримінальні справи проти мене не порушували, щоб там не сказали у ФРН – в мене є позиція, за яку я відповідаю. А Лещенко так: висловлювати позицію хочу, а втрачати не хочу", - зазначив Гончаренко.

Нагадаємо, що зранку 8 лютого нардеп від БПП Олексій Гончаренко розмалював символічну "Берлінську стіну" біля німецького посольства в Києві на знак протесту проти резонансних заяв посла Ернста Райхеля відносно виборів на Донбасі. Президент України Петро Порошенко, зазначивши неприпустимість виборів при окупантах, засудив витівку Гончаренка.

7 лютого посол Німеччини в Україні Ернст Райхель заявив, що російські війська – не перепона виборам на Донбасі.

Згодом Райхель пояснив, що говорив про створення необхідних умов для проведення виборів на Донбасі, коли припускав, що вибори в ОРДЛО можуть відбутися за присутності там російської армії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme