UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ФСБ через "суд" перешкоджає адвокатській діяльності Курбедінова

Окупаційний суд у Криму встановив для адвоката Еміля Курбедінова мінімальний термін для ознайомлення зі справою так званого диверсанта Редвана Сулейманова

Про це Курбедінов повідомив у Facebook, передає Depo.ua.

"Київський районний суд міста Сімферополя встановив мені термін для ознайомлення із справою Редвана Сулейманова до 15 лютого, порахувавши, що я явно затягую з ознайомленням, зловживаючи своїм правом", - написав Курбедінов.

За його словами, до свого арешту він встиг зняти фото з усієї кримінальної справи Сулейманова, проте при обшуку в офісі адвоката було вилучено носії інформації з усіма кримінальними справами.

"Тепер мені необхідно наново знайомитися із справами та знімати фото", - повідомив адвокат, відзначивши, що ФСБ встановила йому крайній термін на ознайомлення з матеріалами справи, затвердивши це рішення в четвер на засіданні Київського районного "суду" м. Сімферополя.

При цьому повідомлення з обов'язковою явкою до "суду" адвокат отримав СМС-кою телефоном.

Нагадаємо, адвоката Еміля Курбедінова затримали і заарештували на 10 діб за звинуваченням у поширенні екстремістських матеріалів через оприлюднення у соцмережах публікацій із символікою забороненої в Росії "Хізб ут-Тахрір". Публікація датується 2013 роком, тому адвоката незаконно засудили за дії, які відбулися до анексії. Еміль Курбедінов вів "справу Хізб ут-Тахрір", "справу 26 лютого", а також кримського журналіста Миколи Семени.

5 лютого Курбедінова випустили з СІЗО.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme