Екс-мінздоха Клименка заочно арештували

Апеляційний суд Києва заочно заарештував колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка

Про це повідомляється на сайті суду, передає Depo.ua.

Згідно з повідомленням, 8 лютого колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ розглянула апеляційну скаргу захисника Клименка на рішення Печерського районного суду Києва від 30 січня 2015 року.

Зазначимо, цим рішенням суду першої інстанції було задоволено клопотання Генеральної прокуратури й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного Клименка.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів вирішила апеляційну скаргу, подану захисником в інтересах Клименка, задовольнити частково і скасувала ухвалу слідчого судді Печерського райсуду міста Києва від 30 січня 2015 року.

Апеляційний суд ухвалив нове рішення, яким також обрав Клименку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

При цьому в суді пояснили, що в разі затримання особи і не пізніше ніж через 48 годин з часу її доставки до місця кримінального провадження суд зобов'язаний розглянути питання про застосування до неї арешту чи більш м'якого запобіжного заходу.

Нагадаємо, у серпні Печерський райсуд Києва повторно повернув до Генеральної прокуратури клопотання про надання дозволу для початку заочного розслідування проти Клименка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme