Британка чотири роки робила колажі з незнайомцем і видавала його за бойфренда

Мешканка шотландського міста Ейдрі Джилл Шарп протягом декількох років дурила друзів в соціальних мережах, видаючи за свого бойфренда стороннього чоловіка

Британка чотири роки робила колажі з нез…

Вона знайшла незакомца в Facebook і використовувала його фото для виготовлення спільних колажів, які потім викладала на своїх сторінках, передає Depo.ua з посиланням на Daily Record.

Друзі Шарп розповіли журналістам, що чотири роки тому 31-річна Шарп оголосила, що зустріла чоловіка на ім'я Грем Маккей і у них зав'язався роман. Вона часто розповідала про нього приятелям, рясно ділилася знімками про спільне проведення часу, і для правдоподібності вона завела акаунт в Twitter від імені кавалера, через який спілкувалася сама з собою.

"Вона веде неймовірне життя в соціальних мережах, але ніхто ніколи не бачив її з ним, і це було просто дивно", - розповіли друзі Джилл.

Приятелі запідозрили недобре, коли Шарп розмістила в Twitter фото з Лондона на тлі Вестмінстерського абатства. Вони помітили, що на знімках Джилл і Грема різна погода. Жінка стояла на сухий плитці на самоті, в той час як на фото її бойфренда, нібито зроблене в той же час, йшов дощ і стояла юрба туристів.

Уражені обманом Шарп приятелі знайшли в Twitter справжнього Грема Маккея. Молода людина повідомив, що не знайомий з Джилл Шарп і заручений з іншою дівчиною.

Разом з нею вони подали заяву в поліцію, але правоохоронці не стали відкривати справу за відсутністю складу злочину.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme