Бойовик "Француз" вже відрікається від зізнання у знищенні "Гіві"

Чоловік, який представився бойовиком "ДНР" Ігорем Мильцевим з позивним "Француз", спростовує свою причетність до вбивства голови батальйону "Сомалі" Михайла Толстих ("Гіві")

Бойовик "Француз" вже відрікається від з…

Про це він повідомив російському виданню Life.ru.

Бойовик розповів, що представлена "Новою газетою" переписка, в якій він нібито зізнається у замаху на "Гіві", йому не належить.

Чоловік, який представився Ігорем, пояснив, що його сторінка в соціальній мережі була зламана невідомими у вересні 2016 року.

"Після того як у Ігоря пропав доступ до його сторінки, зломщики зв'язалися з ним через другий аккаунт. Вони написали, що його сторінка їм дуже цікава, і запитували, чи не хоче Ігор її повернути. Зараз на сторінці свого справжнього облікового запису Ігор закликає заспамить свою стару сторінку, щоб вона виявилася заблокована", – пише видання.

Чоловік, який представився "Французом" пояснив, що ніколи особисто з "Гіві" не зустрічався і до підрозділу бойовиків "Сомалі", як стверджувалося в листуванні, ніякого відношення не має.

Раніше російська "Нова газета" опублікувала листування з чоловіком, який представився бойовиком "ДНР" з позивним "Француз", в якій він стверджував, що замах на главу незаконного формування Михайла Товстих з позивним "Гіві" організував він і ще троє бойовиків "Сомалі".

Раніше повідомлялось, що найманець Олексій Мильцев (Француз), що воював на боці "ДНР" у банді "Сомалі" взяв на себе відповідальність у смерті терориста Михайла Толстих (Гіві).

Як повідомляв Depo.Донас, серед версій ліквідації Гіві з'явилася інформація про помсту за невміле командування.

У той же час у "ДНР" заявили, що вийшли на слід виконавців вбивства ватажка банди "Сомалі" Гіві і вони ведуть до Києва.

Нагадаємо, 8 лютого вранцібув ліквідований командир батальйону бойовиків "Сомалі" полковник Михайло Толстих, відомий як "Гіві".За однією з версій його підірвали у власному кабінеті. Також бойовики припускають, що терориста було вбито з вогнемету "Шмель" пострілом у вікно. Бойовика поховають 10 лютого у Донецьку, де від вчора оголосили триденну жалобу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme