UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Богданівський хлібокомбінат далі перевірятимуть

Хмельницький міськрайонний суд продовжив терміни проведення позапланової виїзної ревізії Богданівецькому комбінату хлібопродуктів на 15 днів

Богданівський хлібокомбінат далі перевір…

Фінансово-господарську діяльностьфілії ПАТ "Державна продовольча-зернова корпорація України" "Богданівецький комбінат хлібопродуктів" перевірятимуть ще 15 днів, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Службові особи "Богданівецького комбінату хлібопродуктів" в серпні-жовтні 2016 року вчинили розтрату понад 5 тис. 224 тон зернових, олійних культур та продуктів їх переробки загальною вартістю понад 16 млн. гривень.

Згідно з актом перевірки окремих питань фінансово-господарської від 8 листопада 2016 року, яка проведена комісією ПАТ "ДПЗКУ", встановлено фактичну недостачу ріпаку в кількості 82 тис. 969 кг.

14 листопада 2016 року зареєстровали кримінальне правопорушення в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme