Заступник голови Львівської ОДА не дав слова учаснику АТО

Атовець, шокований такою позицією Замлинського, покинув зал, так і не вручивши подяки адресатам

Під час звіту директора Департаменту соціального захисту заступник голови Львівської ОДА некоректно висловився в бік атовця і не дав йому можливості подякувати соціальним працівникам за допомогу військовим, які беруть участь у бойових діях на Донбасі. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Вголос.

Іван Тимочко – боєць 24 ОМБр, завітав на звіт до директора Департаменту соцзахисту, який проходив у сесійній залі Львівської облради, аби вручити подяки від командування бригади директорові та подякувати соціальним працівникам за їхню допомогу для військовослужбовців, що захищають Україну на східних кордонах. Та тільки атовець вийшов до слова, заступник голови ЛОДА Замлинський почав некоректно висловлюватися в його сторону, мовляв, якщо хочете подякувати, то можете це зробити пізніше, не обов'язково це робити публічно.

Коли ж боєць 24-ї бригади запитав дозволу, аби зателефонувати до заступника командира бригади, який знаходиться в зоні АТО - мовляв, той теж хоче подякувати особисто, то отримав у відповідь: "Якщо хочуть дякувати, то хай зберуть для себе окремо людей і дякують, а не влаштовують ЦК". Атовець, шокований такою позицією Замлинського, покинув зал, так і не вручивши подяки адресатам.

Атовець від коментарів відмовився, але зазначив, що їм, бійцям, вдалося налагодити співпрацю із Департаментом та відділеннями не по вертикалі через чиновників, а напряму через працівників. Ймовірно, саме це й стало причиною такої поведінки чиновника.

На засіданні були присутні й інші заступники голови ЛОДА, а також заступник голови Львівської обласної ради. У залі були присутні соціальні працівники та керівництво із усієї області, а також представники громадських організацій.

До слова, Іван Олексійович Тимочко із 2014 по 2015-й рік працював у Департаменті соціального захисту при Львівській ОДА. Був заступником начальника управління. У 2016-му пішов на військову службу до 24-ї ОМБр. Учасник бойових дій.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme