UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізького студента, що, ризикуючи життям, витягнув пса з ополонки, номінували на щорічну премію

Рятувальники знайшли сміливця, що врятував собаку та подякували йому за мужній вчинок

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в Запорізькій області.

Хлопець, відео з мужнім вчинком якого з'явилося у соцмережах, виявився студентом одного з запорізьких вишів Дмитром Костюченком. Рятувальники зазначили, що хоча студент піддавав своє життя неабиякій небезпеці, коли повз до потопаючого пса по тонкій кризі, діяв він дуже професійно.

"Ризик для життя був великим. Оскільки, враховуючи температуру повітря і товщину криги, Дмитро у будь-який момент міг сам опинитися у воді. Проте, правильний алгоритм дій дав можливість не тільки врятувати тварину, а й запобігти травмуванню самого рятівника. Запорізькі рятувальники пишаються вчинком хлопця і дякують йому за проявлений героїзм", - зазначив начальник Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Запорізькій області, полковник служби цивільного захисту Олександр Сичов.

Головне управління ДСНС області ініціюватиме висунення Дмитра Костюченка в номінації "Герої серед нас" на премію у сфері благодійності та меценатства, яка щорічно відзначає героїчні вчинки запоріжців "Олександрівська премія-2017".

Нагадаємо, відео з мужнім вчинком запорізького студента, що рятує пса, потрапило у соцмережі наприкінці січня.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme