Як комунальники тероризують киян-боржників

Столичні ЖЕКи вирішили боротися з комунальними боржниками радикально - на дверях квартир стали з'являтися наклейки, у яких їх соромлять й погрожують відібрати квартиру

Як комунальники тероризують киян-боржник…

Про це повідомляє Depo.Київ.

Так, у одному з ЖЕКів Києва виявили тираж друкованої продукції, яку приготували для розклеювання на дверях боржників. Це два види наклейок. На одних текст соромить: "Я боржник. Нехай за мене платять сусіди".

На інших тональність загрозлива: "На ваше приміщення накладено арешт! Негайно оплатіть заборгованість за житлово-комунальні послуги, інакше, згідно зі ст. 62 Закону України "Про виконавче провадження", ваше майно буде реалізовано на аукціоні в рахунок погашення заборгованості", пишуть Вести.

Нагадаємо, в Головному управлінні статистики Києва заявляли, що станом на кінець 2016 року населення столиці заборгувало за утримання будинків і прибудинкових територій — 417,4 млн грн, за опалення — 1,5 млрд грн, а за електроенергію — близько 677,7 млн грн. Тим не менш, за словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, випадків, коли киян позбавляли житла за несплату, ще не було.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme