Все під сумнівом і все відносно: Чому подорожі викликають у людей бажання зраджувати

Вчені вважають, що що під час подорожі люди починають замислюватися про відносність моралі

Все під сумнівом і все відносно: Чому по…

Поїздки в різні країни змінюють не тільки взляд на світ, а й ставлення до вірності, пише Depo.Полтава з посиланням на Век.

На думку представників Колумбійського університету, подорожі в різні країни впливають на рівень креативності людини, змінюючи його погляди на світ. Результатом подорожей часто стають зради партнеру.

Вчені провели вісім окремих досліджень і визначили, що подорожі пов'язані з аморальною вчинками. В результаті знайомства з різними культурами і традиціями деякі люди можуть забути про певні моральні принципи.

Фахівці пов'язують дану закономірність з тим, що під час подорожі люди починають замислюватися про відносність моралі. Проте, експерти не стверджують, що туристичні візити в інші країни завжди підвищують ймовірність зради партнера.

В рамках дослідження вони провели порівняльний аналіз і розмежували кілька видів досвіду, отриманого в подорожах. Досвід, на думку керівників наукового експерименту, може бути широким або глибоким.

Глибокий досвід пов'язаний з перебуванням в одній з країн протягом довгого часу. Якщо людина вважає за краще таку поїздку, на нього впливає менше число різних моральних норм, отже, ризик аморальної поведінки не збільшується настільки помітно, як в результаті отримання широкого досвіду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme