UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Відтепер хмельницька поліція, "Укрпошта" і Центр зайнятості співпрацюватимуть офіційно

Керівництво обласної поліції, "Укрпошти" та обласного центру зайнятості уклали угоди про співпрацю

Відтепер хмельницька поліція, "Укрпошта"…

Дві двосторонні угоди про співпрацю підписали сьогодні у приміщенні ГУ НП в Хмельницькій області, передає Depo.Хмельницький.

За інформацією правоохоронців, меморандуми про співпрацю уклали поліція і "Укрпошта" та поліція з обласним Центром зайнятості.

Керівник обласного відділення "Укрпошти" Олег Хавронюк відмітив вагомість такої події, адже у рамках реалізації меморандуму планують за листоношами закріплять дільничних офіцерів поліції, до яких вони у будь-який час зможуть звернутися за допомогою.

Для працівників пошти проведуть тренінги з особистої безпеки, а під час доставки листоношами пенсій їхні маршрути будуть синхронізуватися з маршрутами патрульних нарядів поліції. Допомагатимуть поштарям і члени громадських формувань.

"Співпраця поліції з листоношами стає ще більш цінною, адже вони чи не найбільше з усіх працівників соціальної сфери знають людей та проблемні питання у кожному населеному пункті", - вважає Хавронюк.

У рамках же підписаної про співпрацю угоди про співпрацю поліції з обласним Центром зайнятості планують проводити різні профорієнтаційні заходи, аби підвищити показники зайнятості населення.

"Саме це і стане профілактикою правопорушень", - переконаний керівник ОЦЗ Сергій Черешня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme