Відомий український співак "потролив" Ахметова і "Шахтар"

Один з учасників гурту ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко опублікував іронічний пост на сторінці в Facebook

Відомий український співак "потролив" Ах…

Як повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку "Фоззі" в соцмережі, Сидоренко заявив, що не зможе вболівати за "Шахтар" в Лізі Європи через бюрократичну волокиту у організації, яка належить власнику донецького клубу Рінату Ахметову.

"Мені буде дуже складно вболівати за "Шахтар" в ЛЄ після триденних спроб укласти договір з "КиївЕнерго". Про онлайн подачу документів вони тут ще не чули, тому стоїмо. Черга кипить.

У перший день я заспокоював бабусь історіями про євроінтеграцію, у другий пояснював, що в наші стояки теплолічильники поставити поки проблематично, але на третій я підігрів товаришок тезою: "Таке враження, що це ми їм щось продаємо в умовах монополії", після чого почав смикати оком, пускати легку піну куточком рота і кивати на вигуки: "От румуни молодці!", "Пали сільраду!", "Місяць все не поплатимо, вони і зрозуміють".

Якщо у мене зараз не приймуть документи, то, боюся, завтра цей лівий сектор мене поглине. По можливості намагайтеся уникати реального світу, зараз він особливо жахливий", - написав співак у соцмережі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme