В Сумах шукають оригінальні ідеї для реконструкції пам'ятника "Жертвам Чорнобиля"

В місті оголошено архітектурний конкурс з розробки ескізного проекту реконструкції скульптурної композиції в сквері по вулиці Горького

В Сумах шукають оригінальні ідеї для рек…

Метою конкурсу є визначення кращої композиції з монументального мистецтва для подальшої реалізації. У гуманітарному сенсі мета конкурсу полягає у створенні простору для роздумів і усвідомлення трагічних подій, що сталися у минулому, об'єднанні сумчан у дусі поваги до минулих подій, ствердження цінності кожного індивідуального людського життя і прагнень до виховання гуманного суспільства, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

Участь в конкурсі безкоштовна. Свої проекти можуть подавати скульптори, дизайнери, творчі колективи, студенти архітектурних і художніх спеціальностей навчальних закладів, аматори.

До 28 лютого охочим взяти участь у конкурсі слід отримати в управлінні вихідні дані для проектування (програма і умови представлення творчих робіт; ситуаційна схема; топоплан з нанесеними інженерними мережами у масштабі 1:500).

Прийом готових робіт триватиме з 1 по 3 березня 2017 року (м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, 2-й поверх, каб. 2).

Обов'язковою умовою є збереження площі зелених насаджень і кількості дерев; яскрава образність, унікальність та оригінальність концептуальних пропозицій; врахування охоронних зон інженерних комунікацій та містобудівного значення місця розташування об'єкта.
Підведення підсумків конкурсу відбудеться до 15 березня.

Автор/авторський колектив, який став переможцем, отримає право на подальшу розробки та реалізації проекту за домовленістю із організатором заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme