Угрюмий і Малой: У "ДНР" обирають наступників Гіві

На окупованій території Донеччини наразі обирають наступників на "вакансії", що звільнилися через загибель бойовика "ДНР" Михайла Толстих (Гіві)

Як передає, про це повідомляє російський Life з посиланням на власні джерела у "ДНР".

Повідомляється, що на даний момент розглядаються дві кандидатури на роль нового командира батальйону "Спарта". За однією з версій, наступником Гіві може стати терорист на прізвисько Угрюмий.

"Інформації про цю людину вкрай мало. Відомо лише, що він був особистим охоронцем Гіві і за фактом був його правою рукою. За словами ополченців, йому близько сорока років і він "з місцевих". Своє справжнє ім'я Угрюмий ретельно приховує і в цілому не є публічною людиною", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що існує й інший кандидат на звільнену вакансію - бойовик на прізвисько Малой.

"Згідно з іншою версією, Гіві на посаді командира "Сомалі" змінить Малої (справжнє ім'я - Єгор). Незважаючи на досить юний вік (йому трохи більше двадцяти), він встиг помітно проявити себе в боротьбі за незалежність Донбасу. На момент трагічної загибелі комбата Гіві Малої виконував функції начальника штабу", - повідомляють пропагандисти.

Нагадаємо, що 8 лютого близько 6-ї ранку в окупованому Донецьку у власному кабінеті насмерть підірвали ватажка бойовиків "ДНР" Михайла Толстих (Гіві). У "ДНР" вже звинуватили у цьому силові структури України. однак чимало прибічників бойовиків не вірять у цю версію і переконані, що Гіві вбили в результаті зачистки свої ж.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme