UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Житомирі ЖЕКівці побилися з пенсіонером

Конфлікт виник через різницю в показах лічильників електроенергії

У Житомирі ЖЕКівці побилися з пенсіонеро…

У Житомирі працівники ЖЕКу побилися з пенсіонером. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Сегодня".

65-річний Сергій Іванович після "спілкування" з працівниками ЖЕКу провів в лікарні два дні через струс мозку і численні забої.

"Під очима я вже замазав. На спині таке ж наробили", - скаржиться чоловік.

За словами потерпілого, його побили відключити світло через борг у півтори тисячі гривень. Пенсіонер запевняє: за використану електроенергію платить справно. Тому коли візитери зламали замок на шафі лічильника - не витримав.

На шум вибігли сусіди. Конфлікт переріс у бійку. У сутичці постраждав і один з електриків, якому пенсіонер поранив вухо і руку.

"Вискочив з кімнати з ножем і почав різати мені руку. Після цього я інстинктивно його відштовхнув. Після цього він підбіг до мене і почав махати ножем", - розповідає свою версію подій електрик Владислав Журавський.

Причини зіткнення пояснили в ЖЕКу: електроенергію мешканцям цього гуртожитку розраховують за показниками лічильників, встановлених на поверсі, а мешканці платять за показниками приладів, встановлених у квартирах. Показники лічильників різняться,через що виникають борги і непорозуміння.

"Тут загальна кількість квартир по будинку - 180. На відключення було 25 квартир. Загальна сума - 61 000", - каже директор житлово-комунального господарства №16 Максим Трухнов.

У поліції розпочали одразудва кримінальні провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme