UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці придбають більше техніки для очищення тротуарів від снігу

Аномальна для лютого кількість опадів змусила комунальників працювати цілодобово 

У Вінниці придбають більше техніки для о…

У Вінниці закуплять додаткову техніку для звільнення тротуарів від снігу, а також машини для прибирання автомобільних доріг. Про це, з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради, повідомляє Depo.Вінниця.

Підприємство "Вінницьке шляхове управління", як розповів міський голова Сергій Моргунов, у цьому році має поповнитись двома вантажними автомобілями типу "Глобус", що застосовують для прибирання вулиці влітку та взимку. На боротьбу зі снігом на тротуарах планують додатково придбати 12 одиниць малогабаритної техніки і 4 міні-навантажувачі.

Сильний снігопад, що триває відучора, змусив комунальників працювати цілодобово. За словами директора КП "Вінницьке шляхове управлінн" Володимира Чорновола, відучора вінницькі магістралі розчищає 48 одиниць його підприємства та субпідрядних організацій і ще 25 тракторів житлово-комунальних підприємств.

Синоптики відзначають, що за минулу добу у Вінниці випала півмісячна норма опадів, а саме – 17, 4 міліметри, при тому, що місячною нормою для лютого визначено 32 міліметри опадів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme