UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Трампа відреагували на заяви про імпічмент

Речник Білого дому Шон Спайсер відповів на зауваження з боку окремих американських конгресменів у Палаті представників, що скандальний "міграційний" указ Трампа та намагання зблизитися з Путіним ведуть до імпічменту

З відповідною заявою Спайсер виступив у вівторок під час прес-конференції в Вашингтоні, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

"Президент робить все від нього залежне, щоб просувати цю країну вперед, і я думаю, чи то демократи в Сенаті, які намагаються загальмувати процес призначення номінантів, чи ці політичні трюки з боку Палати представників... Зрештою я думаю, що всі бачать підтримку політики президента по всій країні", - зауважив представник Білого дому.

При цьому він наголосив, що президент Трамп насправді намагається зберегти країну в безпеці, продовжити її економічне зростання та створити нові робочі місця.

Раніше конгресвумен від Демократичної партії Максін Уотерс сказала, що Трамп "веде себе до імпічменту", прийнявши "неконституційний" указ, що забороняє в'їзд до США громадян семи країн, а також через його потенційні зв'язки з російським президентом.

Нагадаємо, 21 січня американські правозахисні організації запустили кампанію за відсторонення від влади нового президента США.

26 січня президент США Дональд Трамп заборонив протягом трьох місяців пускати в країну відвідувачів з семи мусульманських країн. Заборона стосується і тих, у кого є візи. Трамп пояснив обмеження на в'їзд боротьбою з тероризмом.

Після цього в аеропортах були затримані від 100 до 200 людей, серед них і транзитні пасажири.

Під цю заборону також потрапили члени екіпажів літаків.

У кількох американських містах пройшли акції протесту з вимогою скасувати міграційні обмеження.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme