У Садового впровадять електронний квиток тільки у своїх маршрутках

Е-квиток діятиме тільки у комунальному транспорті

Система е-квитка діятиме у громадському транспорті міста, але можна буде купити й одноразові проїзні. Про це на прес-конференції розповіли заступник міського голови Андрій Москаленко та директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, пише Depo.Львів з посиланням на Леополіс.

"Звісно, система передбачатиме можливості її росту, тобто приєднання й приміських маршруток. Основне завдання – спростити інтегрування іногородніх мешканців, що кожного дня добираються до Львова на роботу чи навчання, до системи е-квитка", – відзначив Олег Береза.

Місто буде встановлювати спеціальні сервісні центри та поширювати мережу спеціалізованих вендингових апаратів, щоб мешканці могли купити собі квиток на певний час і дістатися до будь-якої точки міста.

Крім того, проводитимуть глобальну роботу з навчання основних категорій населення та безпосередньо водіїв і контролерів.

Загалом до часу здійснення першого валідування е-квитка у громадському транспорті Львова пройде близько одного року часу.

"Ми будемо закупляти обладнання в однієї компанії, що виграє тендер, а далі побачимо, як перевізники долучатимуться до цього процесу, стежитимемо за якістю і працездатністю валідаторів, GPS-систем. Грубо кажучи, якщо автобус перевізника виїхав з несправною системою, то він порушив правила й відповідатиме за це", – додав Олег Береза

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme