UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві другий день не працюють світлофори на пожвавленому перехресті

Відключення вимушені були зробити через ремонт "Миколаївводоканалу", який ліквідовує порив прямо під одним зі світлофорів

У Миколаєві другий день не працюють світ…

У Миколаєві на перехресті вул. Погранична та Садова не працюють світлофори. Така ситуація склалася через роботи "Миколаївводоканалу". Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Як стало відомо, світлофори не працюють з 7 лютого. У спеціальному монтажно-експлуатаційному підрозділі (СМЕП) Depo.Миколаїв повідомили, що "Миколаївводоканал" ліквідовує порив. Транспортна стійка заважає роботам, тому її демонтували. "У зв'язку з цим не працюють світлофорні об'єкти, поки вони не зариють яму, та ми не встановимо стійку", - пояснив майстер.

За інформацією, яку комунальники передали СМЕП, труба велика, тому невідомо, скільки триватимуть роботи. Дійсно, за повідомленнями "Миколаївводоканалу" на перехресті Садової та Пограничної другий день проводяться ремонтні роботи.

На підприємстві прокоментували ситуацію: "Спеціалісти стверджують, що аварія на водогоні сталася просто під стовбом одного зі світлофорів. Роботи триватимуть до завтрашнього вечора. А скільки триватиме відновлення подачі світла на знову встановлений світлофор - ми не знаємо", - зазначили у "Миколаївводоканалі".

У СМЕП також пояснили, що вирішуватимуть питання з патрульними щодо необхідності регулювання руху на перехресті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme