У Львові поговорять про збереження єврейської спадщини

Результатом заходу стане опрацювання та підписання відповідного меморандуму

У рамках круглого столу "Збереження єврейської культурної спадщини" відбудеться обговорення реалізованих проектів та позитивних практик, ідеї щодо майбутньої співпраці та підготовка спільного меморандуму, а також дискусії на тему. Про це інформує Львівський волонтерний центр, пише Depo.Львів.

У події приймуть участь представники громадських організацій Ізраїлю та США, лідери місцевих громад Львівщини, координатори проектів, фахівці з історії та культури, громадські активісти. На зустрічі очікуються представники дипломатичних місій Німеччини та Польщі, Голів міст Добромиля, Старого Самбора та Золочева та регіональних активістів, які займаються збереженням єврейської спадщини.

Круглий стіл відбудеться 9 лютого 2017 року (четвер) і розпочнеться о 11:00 в Почесному консульстві Держави Ізраїль, що знаходиться за адресою Львів, вул. Газова 36/3 (вхід зі сторони вул. Джерельної).

Організаторами круглого столу виступили: Lviv Volunteer Center (Львівський волонтерський центр при ВЄБФ "Хесед Ар'є")

"Сподіваємося, що проведення круглого столу не лише приверне увагу до важливості збереження культурної спадщини регіону, так і допоможе знайти однодумців, активізувати роботу та спільними зусиллями подолати перешкоди. Результатом заходу стане опрацювання та підписання відповідного меморандуму", - йдеться у повідомленні організаторів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme