У "Л-ДНР" хочуть пожалітися на "геноцид" Путіну, Меркель і Трампу

У "Л-ДНР" збирають підписи для лідерів Росії, Німеччини та США, щоб пожалітися на "геноцид" на Донбасі

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"За вказівкою російських кураторів, на тлі "збору доказів військових злочинів ВСУ" та інформаційної атаки на Україну за обвинуваченням її в зриві Мінських домовленостей і ескалації конфлікту на Донбасі, одночасно в "ДНР" і "ЛНР" розпочато кампанію зі збору підписів на адресу лідерів Росії, США та Німеччини. Зокрема, підписи збираються під зверненням з вимогою чинити тиск на керівництво України з метою припинення "геноциду" жителів Донбасу", - написав він.

Тимчук зазначив, що це не перший подібний захід - в минулий раз для збору підписів під такими вимогами в "ДНР" і "ЛНР" бюджетні організації, бандформування "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР", "місцева влада" отримували "рознарядки" із зазначенням зі збору певної кількості підписів і загрозою адміністративних покарань у разі невиконання "плану".

"У "ЛНР" для фальсифікації фактів "військових злочинів" і "умисного нанесення" ВС України шкоди населенню тимчасово окупованих районів Луганської області, т.зв. "Прокуратурою ЛНР" проводяться масові заходи зі збору необхідних лжесвідчень громадян. З цією метою в основному використовуються громадяни, які звертаються за допомогою в т.зв. "Правоохоронні органи ЛНР" (крадіжка майна, вимагання, умисні вбивства). Натомість на складену ними заяву про збиток, нібито завданого діями ЗС України, т.зв. "Прокуратура ЛНР" обіцяє даними громадянам повне сприяння та успішне розслідування їхніх позовів", - повідомив Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme