UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільщина "позбулась" злісних рецидивістів

За вчинення грабежу оперативники затримали раніше судимих жителів Тернопільщини

Тернопільщина "позбулась" злісних рециди…

Оперативники Тернопільського відділення поліції затримали раніше судимих жителя Зборівщини та мешканця Козівського району, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Тернопільщини.

Чоловіки спочатку випивали за кошт жертви, однак цього виявилося замало і знову переступили закон.

"Зі слів потерпілого, своїх кривдників він зустрів на залізничному вокзалі у Тернополі. Маючи в гаманці чималу суму, житель села ЗабойкиТернопільського району, виріши вгостити новоявлених друзів. Ті не відмовилися", - йдеться у повідомленні.

Зловмисники вирішили "віддячити" за щедрість. І віддячили.

"Вийшовши з маршрутного таксі, нападники виштовхали жертву в лісосмугу, надавали штурханів, відібрали гаманець і телефон та кинулися навтьоки", - пишуть полісмени.

Потім, на таксі грабіжники добралися до обласного центру, а звідти, замітаючи сліди, подалися до Борщова й оселилися в місцевому готелі. Розкошувати було за що, адже в потерпілого награбували майна на 15 тисяч гривень.

Наступного дня одного з грабіжників - 27-річного жителя села Курівці Зборівського району поліцейські затримали у тому ж готелі. Його спільника - 33-річного мешканця Городища Козівського району "взяли" на залізничному вокзалі у Тернополі.

Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme