Шеремет перед смертю діагностував у Клименка "православ'я головного мозку"

Напереродні загибел журналіст Павло Шеремет зустрічався з екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час брифінгу, передає Depo.ua.

"Павло Шеремет в липні 2016 року зустрічався в Москві з екс-міністром доходів і зборів України Олексндром Клименком. На думку свідків, зустріч була співбесідою на посаду головного редактора "Радіо Вести", однією зі складових медіа холдингу "Вести. України" створеного для проведення контрпропагандистської і проросійської роботи на території України", - сказав він.

"За словами свідків, Павло повернувся незадоволеним результатами зустрічі, і охарактеризував стан Клименка, як "православ'я головного мозку", - додав він.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій, слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, але з'явилася інформація, що МВС також має записи з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет до смерті працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вєсті". В Україні одразу створили опергрупу з розслідування цього вбивства.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme