Садовий возитиме сміття аж на Херсонщину

Каховка погодилась допомогти Львову

Минулого тижня в каховську мерію прийшов лист від мера Львова Андрія Садового, в якому останній просить підтримати львів'ян і тимчасово прийняти їх сміття на полігон ТПВ. Мер Каховки Андрій Дяченко в проханні не відмовив. Про це на Facebook повідомив каховський мер, пише Depo.Львів з посиланням на Форпост.

"Минулого тижня ми отримали лист від Андрія Садового. Мер Львова попросив Каховку підтримати львів'ян. І, щоб не допустити екологічної катастрофи, тимчасово прийняти частину львівського сміття на наш полігон ТПВ. Ми порадилися з комунальниками і прийшли до одноголосного рішення - допомогти львів'янам", - йдеться в повідомленні.

Так, за словами Андрія Дяченко в Каховці немає такої "біди" зі сміттям, як у Львові і тому прийняті обсяги не вплинуть на екологічну ситуацію в місті.

"У нас немає такої біди, як у Львові. Обсяг сміття, який готова прийняти Каховка (200 м3) абсолютно прийнятний і ніяк не вплине на екологічну ситуацію в місті. Для порівняння, 200 м3 - це всього тижневий обсяг сміття, вироблений каховчанами. Сміття будемо приймати за договором - Львів перерахує Каховці 21 гривню за кожен куб відходів", - йдеться в повідомленні каховського градоначальника.

Крім того, Андрій Дяченко готовий вислухати будь-які обурення. "Але я вважаю, що це по-людськи - допомогти людям в їх біді. Також закликаю мерів інших міст підтримати львів'ян, і по можливості прийняти частину ТПВ. Якщо ми будемо байдужі, екологічна катастрофа торкнеться не тільки Львова, а й усієї України", - підсумував каховський мер.

До слова, мер Каховки Андрій Дяченко є представником Блоку Петра Порошенка. Як відомо, Андрій Садовий неодноразово заявляв про перешкоди у прийманні львівського сміття саме з боку пропрезидентської політичної сили.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme