Поки мати-героїня розважалась у клубі, її 4-річна дочка випала з вікна

За невиконання матір'ю обов'язків по догляду за дитиною, що призвело до тяжких наслідків, поліцією відкрито кримінальне провадження

У неділю, 5 лютого, близько 01:00 в райцентрі Хмільник, що на Вінниччині, 4-річна дитина випала з балкона другого поверху та зламала ногу. Мати дівчинки, яка має ще чотирьох дітей, що проживають в інтернаті, в цей час розважалася у нічному клубі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Слідчо-оперативна група поліції терміново виїхала на місце події та розпочала пошуки батьків дитини, оскільки квартира, звідки випала дівчинка, була зачинена. Сусідка, яка першою виявила напівроздягнену дитину біля своїх вікон та викликала швидку, описала поліцейським власницю квартири. Через три години пошуків горе-матір знайшли в одному із нічних клубів Хмільника.

28-річна жінка пояснила поліцейським, що після застілля вони разом із знайомою вирішили розважитися у нічному клубі. Вклавши дитину спати, жінки закрили квартиру та пішли на дискотеку, а на випадок, якщо дівчинка прокинеться, залишили увімкненим телевізор.

"Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що призвело до тяжких наслідків). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme