UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині проїзд відкритий у всіх напрямках

Часткові ускладення руху у напрямку івано-Франківська ліквідували

На Тернопільщині проїзд відкритий у всіх…

Рух на автошляхах Тернопільщини ще вранці був частково ускладнений, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

На тепер, за інформацією правоохоронців, проїзд великогабаритного транспорту на автодорозі Івано-Франківськ-Тернопіль неподалік Монастириська розблокований. Перешкод у русі немає.

Ускладення руху відбулося внаслідок того, що напередодні ввечері дороги області почало засипати снігом і як результат - утворилися затори. В напрямку Чорткова працівники ДСНС в Тернопільській області, Чортківського відділу безпеки дорожнього руху та облавтодору робили усе, аби забезпечити безперешкодний рух транспорту. З снігової пастки вони витягнули близько шістдесяти великогабаритних автомобілів. Проблем з проїздом легкового транспорту не виникало.

Сьогодні на всіх дорогах державного значення та магістральних автошляхах чергують працівники відділу безпеки дорожнього руху та рятувальники.

Працівники поліції на стаціонарних постах у Зборові, Чорткові та Підволочиську облаштували пункти обігріву. Кожен бажаючий при необхідності може звернутися сюди за допомогою, а також отримати безкоштовно чай та печиво.

Нагадаємо, через пониження температури і сильні снігопади на Тернопільщині оголосили штормове попередження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme