Парубій "осадив" нардепа, який розкритикував Генштаб та Укроборонпром

Голова Верховної Ради Андрій Парубій "осадив" нардепа із групи "Воля народу" Сергія Мельничука, який розкритикував голову Міноборони і керівництво військових

Про це він сказав під час засідання Ради, передає Depo.ua.

"В Кабміні, а саме в Міноборони є людина, якої там не має бути, це міністр оборони і міліціонер, який фактично гробить українську армію. Генштаб очолює Вітя "Катафалк", на якому кров наших побратимів. "Укроборонпром" і комітет оборони і їх зв'язки очолює корупціонер, який стріляв людині в ногу і намагається ухилитися від відповідальності. І це все замовчується. Нас, депутатів, намагаються звинуватити, що ми не голосуємо за спецконфіскацію, а міністр оборони – 1 млрд 200 невиконання за минулий рік", - сказав Мельничук.

Парубій назвав ці слова "ударом в спину армії".

"Хочу звернутися до пана Сергія і до всіх присутніх в залі. Сьогодні наша армія на передовій захищає Україну від російського агресора. І Авдіївка продемонструвала високий рівень організованості і дисципліни. Я вважаю неприйнятним, щоб ми в залі Ради говорили такі висловлювання про міністра оборони і про інше вище керівництво нашої армії. Це удар в спину українській армії, інакше я цього трактувати не можу", - підкреслив спікер парламенту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme