П'яний сумський водій погрожував копам телебаченням

Поки патрульні шукали свідків для перевірки на алкотестері, чоловік пив шампанське

П'яний сумський водій погрожував ко…

Екіпаж патрульних зупинив автомобіль Lada "Granta", який порушив ПДР на вулиці Супруна. Перевіряючи документи, інспектори виявили, що у водія відсутній страховий поліс, натомість він мав ознаки алкогольного сп'яніння, пише пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

Коли полісмени запропонували чоловіку пройти освідування на стан сп'яніння, він представився пасажиром зупиненого автомобіля.

Згодом, водій вирішив пройти освідування за допомогою алкотестера. Доки інспектори знайшли свідків, чоловік почав комусь телефонувати.

Отримавши настанови, він сів на пасажирське сидіння та почав пити шампанське, яке було у автомобілі. Патрульним знову повідомив, що був пасажиром та вживав алкоголь вже після зупинки транспортного засобу.

Чоловік почав залякувати полісменів телебаченням, але погодився пройти освідування у лікарні. Там у нього зафіксували 2,26 проміле алкоголю, що у понад 11 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на нього протокол за частиною 4 статті 130 (вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення медичного огляду з метою встановлення стану сп'яніння) та винесли постанову за статтею 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme