UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині дві неповнолітні дівчини звинуватили знайомого в розбещенні

За словами неповнолітніх, ще у серпні минулого року чоловік розпускав руки: він підтвердив, що тримав їх за коліна

На Миколаївщині дві неповнолітні дівчини…

До поліції звернулись дві мешканки Баштанки, 17 та 15 років, з повідомленням, що ще влітку 2015 року наглядно знайомий чоловік вчиняв відносно них розпусні дії. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Зі слів неповнолітніх, у серпні 2015 року вони вдвох пішки повертались додому, коли біля них зупинився автомобіль. За кермом авто був наглядно знайомий 51-річний чоловік, якого вони раніше бачили на зібраннях релігійної спрямованості, що дівчата вже тривалий час відвідували. Водій запропонував підвезти підлітків, яким на той момент було 13 та 15 років.

Зі слів заявниць, під час руху автомобіля чоловік проявляв свою небайдужість до них та дозволяв собі торкатися руками за інтимні місця. Обмінявшись номерами телефону з однією із дівчат, правопорушник зателефонував неповнолітнім за декілька днів та запропонував покататися знову. Під час зустрічі одна із заявниць зафільмувала протиправні дії чоловіка на мобільний.

Заявниці зазначили, що розповісти батькам та звернутись одразу до поліції вони боялись нібито через те, що їх залякав зловмисник. Чоловік, на якого заявниці вказали, як на свого кривдника, підтвердив правоохоронцям, що підвозив дівчат та тримав їх за коліна. Будь-які інші свої дії, про які розповіли школярки, чоловік заперечує.

Слідчі Баштанського відділу поліції розпочали кримінальне провадження у порядку ч.1 та ч.2 ст.156 КК України "Розбещення неповнолітніх", санкція якої передбачає покарання у вигляді від обмеження волі на строк до п'яти років до позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Наданий заявницями відеозапис направили на експертизу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme