На Кримській межі затримали зрадника, який служив окупантам

На межі з тимчасово окупованим Кримом прикордонники виявили колишнього військовослужбовця, який у 2014 році перейшов на бік окупантів

Про це передає Depo.ua з посиланням на Держприкордонслужбу.

Як зазначається, чоловік прийшов пішки та подав на контроль паспорт громадянина Російської Федерації. Як з'ясувалося, документ був виданий у 2014 році на території тимчасово окупованого Криму, тому громадянина запросили для додаткової перевірки.

Згодом було встановлено, що чоловік є громадянином України, жителем одного з міст материкової частини. Раніше він проходив військову службу за контрактом у військовій частині берегової охорони ЗС України на території АР Крим, а після анексії, залишився служити в ВМС Російської Федерації. У 2015 році звільнившись зі служби працював у Криму на будівництві.

"Перебіжчик залишив лави окупантів усвідомивши, що допустив помилку, оскільки попередні обіцянки "нового роботодавця" не відповідали реальному стану справ", - повідомили в ДПСУ.

За повідомленням, чоловік вирішив повернутися до сім'ї, яка мешкає на материковій частині України. Щодо нього будуть проведені слідчі дії.

Нагадаємо, в особового склaду ЗС Росії в Криму спостерігaється зниження морaльно-психологічного стaну через незaдовільне фінaнсове тa мaтеріaльне зaбезпечення

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme