На Київщині в сауні з повіями "віддав Богу душу" священник

Клірика Київської єпархії Української православної церкви (Московський патріархат) 26-річного протоієрея Йоанна Корнуту було знайдено мертвим в одному із закладів для відпочинку в Броварах під Києвом

Смерть спіткала священика в сауні з дівчатами легкої поведінки, які до того ж його пограбували, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "ПравдаТут".

Тіло отця Йоанна Корнути знайшли співробітники сауни і повідомили про подію правоохоронні органи. Як з'ясувалося, "особи, які мали зовнішність дівчат легкої поведінки", пішли в сауну разом з о. Йоанном, де провели з ним час, а потім покинули заклад, залишивши мертвого священика без його особистих цінних речей.

Зокрема, у протоієрея пропав мобільний телефон. Також з тіла священика зник дорогий ланцюжок, який зафіксували камери відеоспостереження, коли отець Йоанн з повіями входив у сауну. Під час обшуку тіла було знайдено посвідчення водія на ім'я Корнути Івана Івановича, уродженця Закарпатської області.

Експертиза встановила, що смерть священнослужителя була природною. У протоієрея під час суботнього відпочинку в сауні раптово зупинилося серце через відірваний тромб.

"Міліція відкрила кримінальне провадження з позначкою "природна смерть". Хоча родичі покійного не писали заяву про пограбування священика в поліцію, правоохоронці розшукують дівчат, які супроводжували о. Йоанна. Їх допитають на предмет обставин, за яких сталася смерть священика", - повідомив радник ГУ Національної поліції в Києві Микола Жукович.

Протоієрей Йоанн Корнута служив у Свято-Введенському чоловічому монастирі Києва секретарем намісника обителі єпископа Фастівського Даміана (Давидова), вікарія Київської митрополії УПЦ (МП). Монастир є місцем зустрічей київського відділу Російського імператорського союзу-ордену (єпископ Даміан відомий як духовний наставник київських монархістів-легітимістів, які виступають на підтримку династії Романових).

Журналістам, які звернулися у Введенський монастир по коментар, заявили, що такі делікатні питання розглядаються "тільки через митрополію".

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme