UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині провели обшуки у волонтерів

Одразу в кількох помешканнях, офісах і автівках працювали спецслужби в Шепетівці

На Хмельниччині провели обшуки у волонте…

У Шепетівських волонтерів-активістів одразу кілька спецслужб провели обшуки, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт міста Шепетівка.

Волонтерський бус, який відвозив допомогу бійцям, що боронять нашу країну на Світлодарській дузі та в Авдіївці, затримали на в"їзді в Шепетівку.

Одномоментно представники різних спецслужб правоохоронців обшукували в будинку Михайла Верхогляда, помешканні Євгена Ступака, штабі самооборони, автомобілях активістів та інших місцях, де по оперативних даних мало би бути купа арсеналів зі зброєю.

"Нє, ну я розумію що в їхній уяві ми тільки й їздимо на фронт для того, щоб везти звідти зброю і воювати, щоб купу зброї стибзити чи в сєпарів віджати," - коментує заступник штабу місцевої самооборони і місцевий депутат Михайло Верхогляд.

Він же і з обуренням переконує, що вони насправді дуже люблять Україну і готові покласти на вівтар боротьби за Україну не тільки працю, але й життя.

За його ж словами, правоохоронці не знайшли жодного забороненого предмету, тому вибачились за безпідставне затримання та відпустили активістів.

Чому виникла підозра у незаконній діяльності шепетівських волонетрів - наразі невідомо.

Нагадаємо, на Кам'янеччині приблизно в той же час поліція під час проведення санкціонованого обшуку виявила в чоловіка цілий арсенал зброї та боєприпасів: 6 автоматів, 11 пістолетів, револьвер, 4 рушниці, карабін, 25 гранат, 10 запалів і майже 4 тисячі набоїв різного калібру.

За словами головного поліцейського області Миколи Семенишина, кам'янецький затриманий ніякого стосунку до АТО, військових і волонтерів не мав.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme