UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донеччині нападник півдня ґвалтував дружину військового на очах малих дітей

У Мар'їнському районі на Донеччині п'яний озброєний чоловік кілька годин ґвалтував жінку - дружину військовослужбовця, на очах у її дітей 4 і 5 років

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області.

"Постраждала жінка розповіла поліцейським, що її 42-річний сусід напав на неї вдень 6 лютого. За її словами, чоловік, озброєний вогнепальною зброєю і ножем, напав на неї, коли її чоловік був на службі.

"Він йшов за мною з магазину, був напідпитку. Зайшовши в будинок, почав хапати за волосся, зґвалтував перший раз. Діти кричали, і він пішов до них, погрожував зґвалтувати їх або вбити, я побігла за ним і кричала "не чіпайте дітей" . Він мене не випускав з дому, погрожував вогнепальною зброю і ножем", - розповіла 23-річна потерпіла.

Зазначається, що жінка не знала навіть імені нападника. Лише те, що він живе на їхній вулиці.

"Все відбувалося на очах дітей потерпілої, які отримали психологічну травму. Погрожуючи вбити дітей, нелюдь півдня жорстоко ґвалтував жінку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що налякані діти не могли навіть підійти до матері. Під час першої ж спроби чоловік вдарив старшого хлопчика по голові, розбивши дитині ніс. Дитина відлетіла до дверей. також нападник побив і молодшого хлопчика. Відтак вони боялися наближатися.

"Все це тривало до 9 вечора. Коли мучитель заснув, мати взяла дітей і пішла в сусідній двір, де вони ховалися на морозі в чужому туалеті, поки той не пішов", - повідомляють поліцейські.

Зазначається, що постраждала викликала поліцію вранці 7 лютого. На місце терміново прибула слідчо-оперативна група Мар'їнського відділення поліції. Правоохоронці ретельно оглянули місце події і зібрали речові докази. Особу підозрюваного встановили протягом лічених хвилин і вирушили до нього додому, але там його вже не було. Згодом з'ясувалося, що нелюд вже встиг втекти за межі області і затримати його вдалося аж у Харкові того ж дня.

Повідомляється, що наразі його доставлено в Марьинское відділення поліції, з ним працюють слідчі. Призначено ряд експертиз. Попередньо факт кваліфіковано за ч. 1 ст. 152 "Зґвалтування" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme